Remaja 17 Tahun Kurung Isteri Berusia 71 Tahun Dalam Rumah Kerana Takut Dirampas Orang -

Menyajikan hiburan & berita terkini terpercaya

Dompet poker online deposit pulsa tanpa potongan

Remaja 17 Tahun Kurung Isteri Berusia 71 Tahun Dalam Rumah Kerana Takut Dirampas Orang

Screenshot_16

Beritaterbaik.com – Mana-mana pasangan yang baru berkahwin pasti seperti di awang-awangan dan akan meluahkan rasa sayang mereka itu melalui pelbagai cara.

Namun, cara si suami bernama Selamat ini menunjukkan cinta pada isterinya mungkin kelihatan agak lain daripada orang lain. Beberapa minggu lepas, perkahwinan antara pasangan yang mempunyai jurang usia sebanyak 55 tahun ini telah menjadi satu berita gempar. Kini, kisah mereka kembali lagi dan berkongsi serba sedikit tentang kisah kehidupan selepas berkahwin.

Meskipun perkahwinan mereka telah menjadi kontroversi, pasangan tersebut tidak berasa malu untuk meluahkan perasaan kasih sayang mereka terhadap satu sama lain, walaupun diperhatikan ramai orang.

Menurut Coconuts, lelaki berusia 16 tahun itu telah mengaku pada Detik bahawa dia sebenarnya seorang yang kuat cemburu dan overprotective sehingga dia sanggup mengunci isterinya di dalam rumah setiap kali dia keluar. Amboi kau! “Ya, saya mengunci dia kerana saya takut orang lain akan masuk rumah ketika saya keluar membeli mi atau rokok. Tetapi apabila saya pulang, saya akan membuka pintu.”

Dia juga ada meluahkan hasratnya untuk mempunyai seorang anak bersama Rohaya jika dikurniakan rezeki. “Kalau dah rezeki kami bersyukur dan mudah-mudahan akan dikurniakan anak.”

Related articles

bayi-1

Bayi Mungil Dibuang Dimasjid Hanya Dalam Kardus Dan Sepucuk Surat

Beritaterbaik ~ Kasihan nasib bayi mungil ini. Ia dibuang orangtuanya sesaat setelah dilahirkan. Melansir dari situs hmetro, bayi mungil itu ditemukan di Masjid Al Hidayah, Taman Melewati, Jakarta pada Senin (16/04/2021) malam. Wanita mana yang tidak ingin mempunyai sebuah momongan, dengan hadirnya bayi mungil di dalam keluarga kecil kita membawa sebuah kebahagian yang teramat besar. […]

dukun-cabul

Demi Kesembuhan Sang Suami, Istri Rela Digoyang Dukun Gadungan di Gubuk Tua

Beritaterbaik.com – Seorang wanita berinisial TN (35) telah ditipu habis-habisan oleh pemuda bernama RP (27) dengan modus berpura-pura sebagai dukun. Lantaran percaya bisa menyembuhkan suaminya yang terkena santet, TN rela melayani berahi dari dukun abal-abal itu. Dari laporan yang diterima polisi, aksi persètüߕühan yang menimpa korban terjadi di sebuah sebuah gubuk di Kecamatan Taktakan, Kota […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *