Remaja 17 Tahun Kurung Isteri Berusia 71 Tahun Dalam Rumah Kerana Takut Dirampas Orang -

Menyajikan hiburan & berita terkini terpercaya

Dompet poker online deposit pulsa tanpa potongan

Remaja 17 Tahun Kurung Isteri Berusia 71 Tahun Dalam Rumah Kerana Takut Dirampas Orang

Screenshot_16

Beritaterbaik.com – Mana-mana pasangan yang baru berkahwin pasti seperti di awang-awangan dan akan meluahkan rasa sayang mereka itu melalui pelbagai cara.

Namun, cara si suami bernama Selamat ini menunjukkan cinta pada isterinya mungkin kelihatan agak lain daripada orang lain. Beberapa minggu lepas, perkahwinan antara pasangan yang mempunyai jurang usia sebanyak 55 tahun ini telah menjadi satu berita gempar. Kini, kisah mereka kembali lagi dan berkongsi serba sedikit tentang kisah kehidupan selepas berkahwin.

Meskipun perkahwinan mereka telah menjadi kontroversi, pasangan tersebut tidak berasa malu untuk meluahkan perasaan kasih sayang mereka terhadap satu sama lain, walaupun diperhatikan ramai orang.

Menurut Coconuts, lelaki berusia 16 tahun itu telah mengaku pada Detik bahawa dia sebenarnya seorang yang kuat cemburu dan overprotective sehingga dia sanggup mengunci isterinya di dalam rumah setiap kali dia keluar. Amboi kau! “Ya, saya mengunci dia kerana saya takut orang lain akan masuk rumah ketika saya keluar membeli mi atau rokok. Tetapi apabila saya pulang, saya akan membuka pintu.”

Dia juga ada meluahkan hasratnya untuk mempunyai seorang anak bersama Rohaya jika dikurniakan rezeki. “Kalau dah rezeki kami bersyukur dan mudah-mudahan akan dikurniakan anak.”

Related articles

cimoy-montok

Rizki Bilar Setuju Lesti Kejora Mirip Cimoy, Tapi Cimoy Lebih Hitam dan Dekil

Beritaterbaik.com – Rizky Billar tak menampik adanya kemiripan antara kekasihnya, Lesti Kejora dan Cimoy Montok. Tapi dia bilang hanya sekilas tidak mirip secara identik, Tapi Cimoy Lebih Hitam dan Dekil. “Ya sama-sama perempuan lah, sekilas mungkin mirip, sekilas aja sih,” kata Rizky Billar di Jalan Kapten P. Tendean, Jakarta Selatan, Minggu (7/2/2021). Tak hanya LestyiKejora, […]

demi nilai a

Diimingi Dapat Nilai A, Mahasiswi Ini Layani Nafsu Sang Dosen hingga 3 Kali

Beritaterbaik.com – Seorang oknum dosen di Bali ini bukannya menjadi teladan, malah berbuat tak senonoh kepada mahasiswinya. Dengan mengiming-imingi nilai A, dosen bernama I Putu Eka Swastika berulang kali menggagahi mahasiswi setelah diajak jalan-jalan. Kasusnya kini bergulir di pengadilan. I Putu Eka Swastika alias Eka (26) kembali menjalani sidang di Pengadilan Negeri (PN) Denpasar, Senin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *